غذاهای ارمنستان

آشنایی با غذاهای ایروان

باستورما

باستورما اشتها آور ارمنیباستورما با گوشت خشک شده چاشنی زده گاو به همراه ادویه جات و ترشی جاتی از قبیل زیره سبز، سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه تهیه می شود. این غذا بیشتر در مهمانی ها سرو می شود.

نان لواش ارمنی

لاه معجون یا نان لواش ارمنی یکی از انواع مختلف نان ارمنی است که از آرد اعلا تهیه می‌شود و در بسیاری از کشورها از جمله ایران، گرجستان، عراق، فلسطین، سوریه و ترکیه بخشی از قوت غالب مردم محسوب می‌شود. در ارمنستان این نان به شیوه‌ها و با ترکیب‌های مختلفی از جمله برش‌های گوشت نیز تهیه می‌شود. ولی یکی از بهترین و اصلی‌ترین انواع آن نان لواش پنیری است که در تهیه آن تکه‌های پنیر به همراه نعنا و فلفل با خمیر ترکیب شده و برای چند دقیقه بر روی آتش پخته می‌شود.

گاتا

گاتا نوعی شیرینی ارمنی است که از خمیر چند لایه شیرین درست می شود. گاتا انواع مختلفی دارد و در هر شهر و ناحیه ای به شیوه ای خاص پخته می شود. این شیرینی معمولا در هنگام جشن ها و اعیاد تهیه می شود و در جاههای مختلف رنگ و شکلی متفاوت دارد. قبلا در تنور پخته می شد اما الان در فرهای معمولی درست می شود.

قاپاما

قاپاما غذایی ارمنی است که در تعطیلات و اعیاد مختلف خورده می شود. برای درست کردن این غذا بعد از شستن کدو قسمت بالای آن را مثل درپوش بریده و داخل آن را خالی می کنند. برای پر کردن داخل این کدو از میوه های خشکی مثل سیب، آلو، زغال اخته، زردآلو، کشمش و همچنین برنج استفاده می شود. بعد از پر کردن کدو آن را در فر می گذارند تا زمانی که کدو نرم شود. در هنگام خوردن غذا روی آن شیر یا عسل ریخته می شود.

تاریخ انتشار اصلی : 2018-09-03 11:06:58

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

55 + = 62

بستن