غذاهای ارمنستان

معرفی برترین رستوران های ایروان ارمنستان

۱.مرطاق (Mer Taghe)

بازدید از ارمنستان بدون چشیدن طعم غذای سنتی این کشور یعنی”لهمدجون”( lahmadjun) کامل نخواهد شد. از این غذا به عنوان پیتزای ارمنی نیز یاد می شود. شما می توانید به رستوران های زیرزمینی، ساده و دنج مرطاق بروید و از خوردن این غذا که با خمیر تازه در همان لحظه برای شما پخته می شود نهایت لذت را ببرید. این تکه خمیر گرد و کم عرض با گوشت تازه به همراه جعفری، گوجه فرنگی و پیاز پر می شود. می توانید با چکاندن لیمو بر روی این غذا، آن را خوش طعم تر کرده و سپس آن را به همراه ماست میل کنید. بدون شک این یک وعده ی غذایی ارزان، سیر کننده و خوشمزه به شمار می رود.

۲.ایروان قدیم (Hin Yerevan)

این رستوران در یکی از ساختمان های بلند ایروان (مطابق با استاندارد های ارمنستان) واقع شده است و کسانی که تمایل دارند با مهمان نوازی، موسیقی و غذای ارمنی ها آشنا شوند، باید سری به این مکان ویژه بزنند. این رستوران ارائه دهنده غذاهای متنوع و معروف ارمنی از جمله دلمه کباب و ایشکان (قزل آلای ارمنی) می باشد. مهمانان این رستوران در اتاق هایی زیبا که انعکاس دهنده فرهنگ کهن ارمنستان می باشد، با تماشای اجرای زنده گروه های موسیقی که سازهای سنتی ارمنستان چون دودوک را می نوازند، غذایشان را میل می کنند. هر طبقه سبک و موسیقی مخصوص به خود را دارد و رستوران ایروان قدیم مکانی مناسب برای نمایش باله و اپرا فراهم آورده است.

۳.پاندوک ایروان(Pandok Yerevan)

این رستوران مکانی دنج و راحت است که ظرفیت پذیرایی از ۳۰ مهمان در سالن اصلی و گروه های کوچک ۴ تا ۸ نفره در اتاق های کوچک تر که با سبک ارمنی دیزاین شده اند را دارد. بالشتک ها و سفره های موجود در این مکان با زیورآلات ارمنی تزیین شده اند و تصاویر مناطق چشم نواز ارمنستان در سراسر این رستوران دیده می شوند. آرامش بهترین لغت در توصیف فضای حاکم بر این رستوران است که بهترین شرایط را برای مهمانانش فراهم می نماید.

۴.دلماما(Dolmama)

این رستوران از سال ۱۹۹۸ در قلب ایروان احداث شده و در جهت احیای غذاهای سنتی ارمنستان به شدت می کوشد. غذای ویژه ای که این رستوران پیشنهاد می دهد، دلمه معروف ( یا سما در گویش قسمت های غرب ارمنستان) است. این غذا از آمیختن برنج و تکه های گوشت و سبزی به همراه ادویه جات که همگی در برگ مو پیچیده شده اند تهیه می شود. اما رستوران دلماما کمی در دستور پخت این غذا دست برده و تغییراتی ایجاد نموده است. از جمله اینکه گوشت آن را با راسته ی گوسفند جایگزین کرده و فلفل قرمز و رزماری به آن افزوده است. دلمه به همراه لیمو و ماست خوراکی لذیذ می شود.

۵.رستوران کوکاس (Kovkas)

رستوران کوکاس یا قفقاز، مکانی است که بیش از ۲۰۰ مهمان می توانند از مهمان نوازی وخوردن غذای ارمنی لذت ببرند. غذاهای فراموش شده منطقه، توسط سرآشپزهای ارمنی و گرجی این رستوران، با تلاشی مضاعف و کندو کاو در ادبیات قومی و دیگر منابع موجود مجدد احیا و الهام بخش شده اند. اعضا این رستوران اشتیاقی خاص در دیزاین داخلی آن نیز داشته اند. طوریکه فضای داخلی آن را به شکل ایروان یا تفلیس قرن نوزدهم درآورده اند. علاوه بر این هر شب نوازندگان با سازهای سنتی خود به نواختن آهنگ های سایات نوا (Sayat Nova)، شرامی (Sherami) و جیوانی (Jivani) در اتاق شرقی ماران (Maran) می پردازند. برای کسانی که کمی ماجراجوتر هستند مجموعه کوکاس دوم خارج از شهر و در بزرگراه آشتاراک (Ashtarak ) واقع شده است. کیفیت غذای هر دو یکسان، اما محل دوم بزرگتر است.

تاریخ انتشار اصلی : 2018-09-23 14:44:39

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 4 =

بستن