غذاهای ارمنستان

معرفی غذای خاشلاما ارمنستان

آشپزخانه ارمنستان یکی از قدیمی‌ترین و ماندگارترین آشپزی‌های آسیا است و خوشبختانه بسیاری از غذاهای سنتی آن تاکنون حفظ شده‌اند. خاشلاما نیز یکی از قدیمی‌ترین و مشهورترین غذاهای محلی ارمنستان است که از گوشت بره به همراه سبزیجات تهیه می‌شود. بنا به روایت‌ها، این غذا از کلمه «هاشل» (Hashel) به معنی تکه گوشت پخته شده گرفته شده است. برخلاف دشواری مراحل پخت سایر غذاهای ارمنی، تهیه خاشلاما بسیار ساده است.

تاریخ انتشار اصلی : 2018-05-03 16:25:31

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 1 =

بستن