غذاهای ارمنستان

معرفی غذای خورواتس ارمنی

خورواتس بسیار شبیه به کباب چنجه یا ششلیک خودمان است. ارمنی‌ها گوشت بره، گوسفند و یا خوک را تکه تکه کرده و سپس آن را با ذغال روی منقل کباب می‌کنند. روش سنتی‌تر پختن خورواتس، استفاده از تنور است. در این روش سیخ‌های گوشت بر روی یک میله آویزان شده و به داخل تنور می‌روند تا به آرامی بپزند. در فرهنگ ارامنه پختن خورواتس یک کار مردانه است و زنان می‌توانند سالاد و سبزیجات را آماده خوردن کنند. معمولا خورواتس در مهمانی‌های خانوادگی آخر هفته پخته می‌شود اما در رستوران‌های ارمنی خورواتس از غذاهای اصلی به‌حساب می‌آید.

بیشتر توریست‌ها برای ناهار به رستوران ابوویان ۱۲ (Abovyan 12) می‌روند چون شب‌ها بسیار شلوغ شده و زیبایی فضای بیرونی آن ممکن است در شب دیده نشود. نشستن زیر سایه درختان انگور و خوردن خورواتس از آن لذت‌هایی‌ست که در این رستوران می‌شود تجربه کرد. قیمت خورواتس نیز از ۴,۰۰۰ درام شروع می‌شود و بستگی به گوشت انتخابی‌تان دارد. آن‌ها در قسمتی از رستوران سوغاتی و صنایع دستی ارمنی هم می‌فروشند.

خورواتس یکی از محبوب ترین غذاهای ارمنستان از دید توریست های تور ارمنستان و هم همچنین نزد مردم محلی این کشور است. این غذا تقریبا شبیه ششلیک ایرانی است و جهت تهیه آن تکه های گوشت بره یا گاو را به سیخ می کشند و بر روی آتش کباب می کنند. این غذا به قدری در این کشور محبوب است و رواج دارد که علاوه بر رستوران ها در بسیاری از مهمانی ها و حتی در ایام عادی سال توسط مردم محلی پخته و تهیه می شود. خورواتس یکی از بهترین غذاهایی است که در سفر با تور ارمنستان می توانید طعم عالی و به یاد ماندنی آنرا امتحان کنید

تاریخ انتشار اصلی : 2018-11-06 18:23:07

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

43 − = 40

بستن