غذاهای ارمنستان

معرفی غذای کوفته گوشت ارمنستان

به دلیل رواج صنعت دامپروری در ارمنستان، گوشت یکی از مواد اولیه اصلی در غذاهای این کشورر است. در این رابطه، کوفته یکی از غذاهای سنتی ارمنی است که از دوران امپراطوری عثمانی در آشپزخانه ارمنستان تهیه می‌شود. در تهیه این غذا گوشت گاو با پیاز، سیر، خرده نان و ادویه‌جات ترکیب شده و در سس مخصوص گوجه فرنگی طبخ می‌شود. نام غذا نیز از کلمه‌ای فارسی به همین مضمون گرفته شده و به معنی «توپک‌های گوشتی» است.

تاریخ انتشار اصلی : 2018-05-03 16:21:58

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

36 + = 45

بستن