غذاهای ارمنستان

معرفی قاپاما غذای ارمنی

برای تهیه این خوراک بعد از شستن کدو قسمت بالای آن را مثل درپوش بریده و داخل آن را خالی می‌کنند. برای پر کردن داخل این کدو از میوه‌های خشکی مثل سیب، آلو، زغال اخته، زردآلو، کشمش و همچنین برنج استفاده می‌شود. بعد از پر کردن کدو آن را در فر می‌گذارند تا زمانی که کدو نرم شود. در هنگام خوردن غذا روی آن شیر یا عسل ریخته می‌شود.

واژه خوروواتس به معنی “کباب شده” است و با وجود اینکه کباب خوروواتس در رتبه دوم این لیست قرار گرفته اما می توان آن را محبوب ترین غذای ارمنستان دانست که در گردهمایی ها، رستوران ها و آشپرخانه های بیرون بر (کترینگ) یافت می شود. این غذای بسیار لذیذ شبیه به شیشلیک ایران است اما نحوه طبخ آن کمی متفاوت می باشد. برای طبخ این غذا از گوشت و دنده گاو، خوک و بره استفاده می شود که پس از به سیخ کشیدن، آن را بر روی آتش کباب می کنند و ادویه های مخصوصی بر رو آن میریزند. لازم به ذکر است خوروواتس با گوشت خوک رایج ترین نوع این کباب در ارمنستان است.

قاپاما غذایی ارمنی است که در تعطیلات و اعیاد مختلف خورده می شود. برای درست کردن این غذا بعد از شستن کدو قسمت بالای آن را مثل درپوش بریده و داخل آن را خالی می کنند. برای پر کردن داخل این کدو از میوه های خشکی مثل سیب، آلو، زغال اخته،زردآلو، کشمش و همچنین برنج استفاده می شود. بعد از پر کردن کدو آن را در فر می گذارند تا زمانی که کدو نرم شود. در هنگام خوردن غذا روی آن شیر یا عسل ریخته می شود.

تاریخ انتشار اصلی : 2018-11-06 18:38:31

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 2 =

بستن