غذاهای ارمنستان

معرفی نان لواش ارمنی با پنیر

لاه معجون یا نان لواش ارمنی (Lamadzho or lahmacun) یکی از انواع مختلف نان ارمنی است که از آرد اعلا تهیه می‌شود و در بسیاری از کشورها از جمله ایران، گرجستان، عراق، فلسطین، سوریه و ترکیه بخشی از قوت غالب مردم محسوب می‌شود. در ارمنستان این نان به شیوه‌ها و با ترکیب‌های مختلفی از جمله برش‌های گوشت نیز تهیه می‌شود. ولی یکی از بهترین و اصلی‌ترین انواع آن نان لواش پنیری است که در تهیه آن تکه‌های پنیر به همراه نعنا و فلفل با خمیر ترکیب شده و برای چند دقیقه بر روی آتش پخته می‌شود.

تاریخ انتشار اصلی : 2018-05-03 16:23:09

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

58 + = 61

بستن